Ostale usluge
Obožavamo organizirati sve što zbližava ljude i što ih veseli. Svaki event, svaka proslava, svaka svečanost nosi organizacijsku odgovornost. Tu smo za Vas, da čujemo Vaše želje i ideje koje ćemo sve pretvoriti u stvarnost i još ih začiniti s našim idejama i iznenađenjima.
Nudimo Vam naše usluge fotografiranja proslava, vjenčanja, interijera, predstava, koncerata, portreta, pejzaža i zapravo svega što Vam padne na pamet.
Svaku kazališnu predstavu ili koncert je dobro snimiti, u slučaju da se dogodi duža pauza u izvođenju ili ako je potrebno zamijeniti glumca u predstavi ili prateće plesače. Sve je lakše ako imate dokumentirano vaše malo remek djelo.glumca koji je zaboravio doći na predstavu. Sve je lakše ako imate snimku predstave.
Iznajmljujemo pozornicu površine 36m2, podesive visine na 50cm, 70cm i 90cm. S obje strane pozornice moguće je postaviti i stepenice. Osiguravamo transport, montažu i demontažu pozornice, a ukoliko je potreban višednevan najam,osiguravamo je ceradom od padalina.
Iznajmljujemo profesionalni razglas i vrhunsku rasvjetu, koje montiramo prema vašim željama i kojima upravljamo za vrijeme trajanja cijelog Vašeg događanja.
Na raspolaganju vam je 500 bijelih stolica za evente na otvorenom, za koje osiguravamo transport i pospremanje.